Kreativitets-Akademiet

Gennem vores forskning, udvikling og undervisning bidrager vi til at individer, grupper og organisationer bliver langt mere kreative

Kursus i facilitering af
kreative processer

Den 1-2 oktober 2019

Dette kursus er for dig, der ønsker at forstå hvordan man skaber et kreativt miljø og samtidig blive i stand til at udvikle og facilitere kreative processer for andre, enten i en kreativ udviklingsproces eller som lærer i din undervisning. Kurset er baseret på metoden Den Kreative Platform, som er udviklet gennem vores forskning på Aalborg universitet.

 

Metoderne på kurset præsenteres i det unikke kreative miljø, der er fundamentet for vores tilgang til at lære andre kreativitet. På kurset deltager du i en kreativ proces, hvor du oplever metoderne på egen krop. På kurset får du også teoretisk viden om, hvordan det kreative miljø skabes hjemme hos dig selv.

Øvrige detaljer

Indhold

Du opnår du et indgående kendskab til kreativitet, og hvad der skal til for at skabe et kreativt miljø

Du lærer at anvende Den Kreative Platform som procesmetode.

Du kommer selv til at opleve at være i en proces på Den Kreative Platform.

Du får kendskab til teorien bag Den Kreative Platform (Teorien om kreativitet som uhæmmet anvendelse af viden).

Du lærer at anvende værktøjskassen til Den Kreative Platform.

Endelig får du Den Kreative Platform ”med hjem” i form af hjælp til, hvordan du konkret kan anvende den i dit eget arbejde med at afvikle kreative processer.

Målgruppe

Konsulenter, ledere, lærere og andre, der arbejder professionelt med at få andre mennesker til at arbejde mere kreativt gennem undervisning eller facilitering af udviklingsprocesser.

Forudsætninger: Eneste forudsætning er, at du kan deltage i HELE kurset uden afbrydelser af andre gøremål. Du skal være indstillet på, at det ikke er muligt at benytte mobiltelefon, ur og PC i kursustiden.

Praktisk info

Tidspunkt: d. 1.1/10 kl 10-17 og d. 2/10 kl 9-15

Sted: First Hotel Aalborg, Rendsburggade 5, 9000 Aalborg

Forplejning: Morgenkaffe med brød (30 min. før kursusstart begge dage) – Frokost – Eftermiddagskaffe med brød

Pris: 3500 kr + moms

Kontakt Jonna for tilmelding og spørgsmål

jonna@kreativitetsakademiet.dk